uFeel.me
Мислех си, че поне ти ми остана...
Автор: zuzara,  9 ноември 2011 г. в 02:27 ч.
прочити: 193

Мислех си, че поне ти ми остана.

Мислех си и вярвах в това.

Но вярата ми оказа се измамна -

потънах в болезнена, подтискаща самота...

 

И от това наистина много боли.

Сякаш останах сама в света.

Имаше тъга и в загубите преди,

но с тебе загубих опората, крепяла ме досега.

 

И сега се сринах до краен предел.

Дните ми са вече неутешими...

Толкова много ми даде, кога си го взел?

Превърна ме в студена, неразтопима зима...

 

 

12.02.2010 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me