uFeel.me
Мираж...
Автор: maggi4ka,  29 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 382
Тъмни коси - толкова тъмни,
че заискряват...
Черни очи - толкова черни,
че омайват...
Светла усмивка - толкова светла,
че заслепява...
Това ти ли си?
Ела...
Приближи се...
Ти си тъй близо...
Докосвам те...
Взирам се...
Тъмни коси - толкова тъмни,
че заблуждават...
Черни очи - толкова черни,
че ме отчайват...
Светла усмивка - страшна,
загадъчна маска...
Такъв си ти! - Загадъчен,
тъмен и страшен!
Отдалечаваш се!
Ти си тъй далече...
Сама съм...
Не те обичам...
Не се завръщай вече!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me