uFeel.me
Мираж
Автор: raia vid,  26 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 485
Случайно срещнах мъж един -
добре облечен, изискан господин.
Погледна ме така, трепнах
и сякаш светът се завъртя.
Но тръснах аз глава -
мираж оказа се това.
От господина нямаше дори следа.
Мигът любовен вече отлетя
и аз останах си сама
със спомена за оня мъж в съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me