uFeel.me
Минутите без теб броях
Автор: Mimonche,  5 май 2009 г. в 14:05 ч.
прочити: 318
И слънцето се скри,
и вятър се яви,
и вече нищо нямаше значение...
Загубих мисълта,
не чувах песента
и утрото превърна се в мъчение...
Славеят бе ням,
тихо беше там
и накрай света стоях...
Цветята прецъфтяха,
дърветата трептяха,
минутите без теб броях...

12:00
5 май 2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me