uFeel.me
Минута без тебе
Автор: bat^goiko,  6 август 2011 г. в 14:55 ч.
прочити: 340

Къде си ти сега,
къде е твоята нежна душа,
къде е слънцето в деня,
къде е любовта?

Дори и минута е много,
даже и частица от секундата без тебе,
чувствам празнота...
и вече усещам самота.

Десет минути без любовта,
ах как мразя, колко много е това.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me