uFeel.me
Минало
Автор: az20sam,  11 април 2013 г. в 07:50 ч.
прочити: 152

Измина доста време,

откакто разделени сме аз и ти.

Но дали влюбен си в мене,

или изстинаха вече чувствата ти?

 

Броя дните, прекарани без теб,

бележа ги на календара.

А ти мислиш ли за мен,

както едно време, тогава.

 

Изминаха много месеци,

преброих ги, вече са две години.

Но ти, любов, къде си,

обади се, кажи няколко думи.

 

Годините бавно отлетяха,

без теб винаги ще е така.

Душите ни не се събраха,

защо наказа ни тази съдба?

 

Грижливо пазя нашите спомени,

спомени от отминали дни.

Обливат ме сълзи отронени

и в мислите обхождаш ме ти.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me