uFeel.me
Мила моя
Автор: beibi,  13 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 557
Защо,
студени са твоите ръце,
защо,
намръщено е твоето лице.
От очите ти, любов не струи,
сърцето ти,кой замени,
като бучка лед сега си ти.
Кристалният звън,
на гласът ти,
замрял е в няма тишина.
Смехът ти, кой открадна,
защо не цъфтят вече цветя.
Защо си тъжна мила моя,
кой така те нарани,
защо си болно цвете мое,
защо увяхваш от мечти!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me