uFeel.me
Мигът е столица на Времето
Автор: Lirael,  7 април 2011 г. в 17:30 ч.
прочити: 188
С теб всяко усещане е пролетна буря
и дори да упорствам трудно ще чуя
ритъма тих, с който сърцето мечтае
този дълъг и мъртъв студ на престане.

С теб всяко усещане е див летен порой,
който хлапашки се крие зад всеки завой,
и за своята преходност напомня константно.
този свят е красив, но наблъскан с реалност.

С теб всяко усещане е есенен залез,
а душата ми нежно листопадът я гали.
покрай мене минавам и дълбоко се вглеждам.
май пъзелът пак ще трябва да пренареждам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me