uFeel.me
Миг
Автор: mirel4eto_sexy,  22 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 340
И сякаш всичко бе за миг,
миг,за който бях с теб,
миг,за който беше ти с мен,
един единствен миг до този ден!

Една молба към теб отправям-
незабравяи хубавите дни..
дни в които ти с усмивка ме дари
и лубовта си плахо ми дари!

Всичко свърши да признавам-
но сърцето ми за теб тупти,
неискам вече аз да ти се кланям
за това ще помня само хубавите дни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me