uFeel.me
Миг
Автор: veronika55,  24 март 2011 г. в 12:48 ч.
прочити: 166

Миг със теб ми стига да стопля
вледененото си сърце -
само миг - и после животът
нека пак монотонно тече.

Ти си тук и времето спира.
Няма улици, хора, звезди...
Целият свят се в тебе побира.
Цялата обич - в моите очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me