uFeel.me
Миг на сладост
Автор: vanko,  28 март 2011 г. в 18:44 ч.
прочити: 530
Нежен летен полъх донесе ми сърцето.
Миг на сладост усетих по лицето.
Целувката ти страстна изгори ме...
В този миг прошепвам твойто име.
Капка утринна роса,
дари ми нежно цвете, погали ме!
Дай ми сили да живея, да копнея, да се смея.
„Обичам те“ - изричам сетен път.
Тъй както плодородната земя обича утринния летен дъжд!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me