uFeel.me
Миг на наслада
Автор: Shmati,  28 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 509
Чувствен миг на наслада
в прозрачното було на нощта.
Искряха две чаши с пинаколада
и тиха музика разнасяше страстта.

Две голи, вплетени тела,
обгърнати в копринена целувка,
показващи любовта си на света,
танцуваха от нежната милувка.

Отекнал, страстен вик,
вик на наслада и любов,
неописан в ничий стих,
показващ истински живот...

Допира на плът кадифена,
сношение в едно на две,
даже и нощта простена,
преди любовния танц да спре.

И после завладя нощта.
И тишината две души обгърна,
и те заспаха след страстта
и този миг никога пак не се върна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me