uFeel.me
Миг на или за радяла
Автор: niko_22,  28 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 537
Защо двама разделени сме ние двама от времето, защо съм такъв, че до всичко, до което се докосна и до всичко, което обичам го убивам, защо така стана и с нас двамата, защо?!
Убих всичко между нас?

Защо ли, ми, защото съм неудачник в онзи живот и защото продължавам да те наранявам и да ти вгорчавам само живота и на теб, защо не е оставя, за да не вгорчавам живота ти да те убивам малко по-малко към мен?!
Защо за миг не те оставя и да погледна какво ти причинявам.
Само неприятни чувства и малко по-малко продължавам да те убивам към мен.
И колко и да се старая да те запазя до мен, се правя грешка, която те наранява и е вгорчава.
Защо в тоя мой идиотски живот не направя нещо съзнателно, нещо важно, нещо, но какво ли Боже покажи ми.
А може би то е пред мен, но все още не съм осъзнал, не съм дорасъл не знам, но знам едно, че те Обичам, че Обичам теб, но това не е достатъчно, за да не те наранявам ма не те вгорчавам.
Защо и как убих ли любовта и обичта ти към мен, колко много „ЗАЩО”, а защо го има това „ЗАЩО” и ето пак има „ЗАЩО”??!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me