uFeel.me
Между два Свята
Автор: archangel051,  13 ноември 2012 г. в 21:53 ч.
прочити: 249

Пътя земен вече свърших,

мечтите си успях да покоря.

Всичко що трябваше изпълних,

но дело последно виждам в мараня.

 

Лицето твое различавам отдалече.

Желанието ти усещам от сега.

Сълза поредна по лицето ти се стече,

но виждала си и преди смъртта.

 

При тебе идвам с бърза крачка,

ала до тялото си пътя не намирам.

Вече на ангели и демони съм плячка.

Опитите си никога не ще да спирам.

 

Сетне виждах светлината.

Огряваща до тебе златната врата.

Когато ме хвана за ръката,

почувствах пак връзката между тяло и душа.

 

Имах право свещено да избирам

Между Рай небесен или грешната Земя.

В момента този благата не съзирам,

щом пак ще целуна любимата жена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me