uFeel.me
Метаморфози
Автор: tonia_borisova,  29 юни 2011 г. в 01:41 ч.
прочити: 177

 

Първата обич – рана куршумена:

няма забрава!

Дума случайна – пак образ изгубен

в миг възкресява.

Дълго Душата илюзии гони –

алчна за нежност;

граби и трупа имане-спомени...

Огънят чезне.

Сетната обич – кинжал в сърцето  -

как да зарасне?

Още ли вярваш в това, на което

казват – щастие?

Колко железни обуща си скъсал,

за да откриеш

жива вода в пустинята?  Късно е

биле да пиеш -

за сетната обич цярове няма!

Стигнал си края:

до Светлината или Измамата?

И сам не знаеш.

 

18.10.1999г.

Из книгата „ТАЙНСТВА”

 

 

 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me