uFeel.me
Метаморфоза
Автор: Petrova_AHETA,  31 януари 2012 г. в 19:27 ч.
прочити: 246
Дими Душата овъглена
след битката на Разум и Сърце,
ридае тихо наранена,
и трови крехкото телце.

Роди се чувство от войната,
такава ревност в пот изби,
че изпари се даже и мечтата,
и злото в мене победи!

От транс извади ме отново,
и грешките ми ти прости.
Заслушана във твоето слово,
аз пътя слънчев пак открих.

И грейна чистата ми мисъл,
Душата с чувства съживи!
Сърцето пак намери смисъл,
в гърдите с обич да тупти!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me