uFeel.me
Месец мина
Автор: bundy,  27 януари 2009 г. в 10:54 ч.
прочити: 267

 

Месец мина, с теб сме заедно,

как стана това ми обясни,

Запознахме се така случайно,

но искрата пламна и гори.

 

Месец мина, с теб сме заедно,

без усилие сърцето ми плени.

Моля се, някак си потайно

да го пазиш както никога преди.

 

Месец мина с теб сме заедно,

аз от тебе съм пленен

От чара ти, лицето ти сияйно,

по-красиво от залеза червен.

 

Месец мина с теб сме заедно,

любовта по-ярка става с всеки ден.

Обичам те! Обичам те безкрайно

искам да си винаги до мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me