uFeel.me
Месец Май
Автор: viktoria,  28 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 311
Месец май,
тук са моите мечти,
над цветята пролетни си ти.
Любовта ми към теб
цъфти с аромата на цветята,
с полъха на пролетния вятър се нося аз към теб.
Любовта ми към теб е слънцето,
което ще я разпилее по земята,
на длъж и шир,
за да разберат и ангелите
колко много те ОБИЧАМ аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me