uFeel.me
Мелницата на любовта
Автор: qka_no_opasna,  10 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 313
Там накрая на града се
намира мелницата на любовта.
Тя мели болката от самотата
и пречупва чувствата за вината.

Отиди няма да сгрешиш!
Ще те накара да се влюбиш!
Ще смели болката в сърцето
и ще прекърши чувството проклето!

Ще те промени и ще обичаш,
няма да те боли, но и не отричам!
Ще си различен, ще бъдеш човек,
няма да имаш сърце, като айсберг!

Когато завърти тя тези перки
ще се пренесеш в свят на мечти.
Ще почувстваш, че винаги си бил обичан,
и че въобще не те боли!

Там някъде накрая на града се
намира тази мелница на любовта!
Която сгрява ти душата и те
отървава от бездната на самотата!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me