uFeel.me
Медитация
Автор: pavli,  14 август 2009 г. в 07:22 ч.
прочити: 2138
Прелива смях в очите,
когато теб съзират...
Разлива се -
                        по цялото ми тяло...
Да ме обвият -
                        нямат шанс мъглите.
Когато протестирам...
                       за мъничко любов...
                       във бяло...

И преживявам бъдещето
с пълна сила -
                       човешкото във нас
                       е оцеляло...


                                               © Павлина Петрова

                                                  \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me