uFeel.me
Мечти
Автор: audrey1,  22 септември 2012 г. в 19:25 ч.
прочити: 191

Любов ли си кажи?
Южен полъх ли си ти?
Болка ти не си ми.
Обич неземна ли си ти?
Мисъл порочна ли си ?
Искахме само мъничко страст.
Раздели ни съдбата до другото лято.
Гледах как се усмихваш!
Рисувах с устни мечти...
Имах красиви мечти...
Голи и нежни мечти!
Океан когато ни дели.
Розови ли ще са нощите самотни?
Отровни ли ще бъдат ми мечтите?
Всичко ли разделя ни съдбите?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me