uFeel.me
Мечти
Автор: gishata,  22 март 2011 г. в 13:46 ч.
прочити: 197
Мечти спят,
забързани вървят,
сънят в мечти,
сън в сини нощи,
усмивки,
целувки
и прегръдки.
Разсънени мечти,
слънчеви,
есенни разговори
с мечти,
с дълги коси
в мечти
със сини очи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me