uFeel.me
Мечти (2)
Автор: janker,  25 май 2011 г. в 17:31 ч.
прочити: 842
Мечтая за любов безгранична,
мечтая да летя в облаците,
да достигна звездите,
да преплувам океана.
Мечтая да докосна сърцето ти,
да целувам устните ти,
да играя с косите ти.
ЕХ Мечти, мечти, мечти,
красиви и не достижими.
Човек се ражда с мечти,
и си отива с нея.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me