uFeel.me
Мечтая си, мечтая
Автор: CAMCOH,  1 юли 2010 г. в 19:04 ч.
прочити: 504
Мечтая си за дългите ни нощи,
в които времето безумно недостига;
косите ти когато са разрошени,
а тялото ти страстно ме обвива.

Мечтая за ръцете ти от свила,
които търсят тайните ми пътища
и цялата стаена мъжка сила
събуждат от незнайни сънища.

Мечтая си, мечтая си за теб
и устните ти, с които ме стопяваш.
Сърцето ми кога ще разбере,
за миг поне дали ме помечтаваш?


27.06.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me