uFeel.me
Мечтаният грях
Автор: zuzara,  17 януари 2012 г. в 01:34 ч.
прочити: 200


Неочакван гост в съня ми снощи беше.
Неочакван гост с неочакван сюжет.
Появата ти бе силна, така звучно блестеше,
подозирах, че търсиш подобен портрет.

Очите си толкова мазохистично затварях,
по същия начин за тебе мечтах.
Толкова улики и знаци към тебе събарях,
не исках да вярвам. Ти бе мечтания грях.
 
Но не знаех, че грехът стои така нависоко,
уж галещо близо, а всъщност недостижимо.
За себе си бях начертала една своя посока,
но на входа още ненадейно се сринах...
 
 
 
 
август 2010г.
 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me