uFeel.me
Мечтание
Автор: milgeo,  24 август 2009 г. в 20:35 ч.
прочити: 1048

Докосни клепачите ми

с топли устни,

повдигни ги леко

и ме събуди,

отведи ме нежно

във очите си,

в синия им залив

да ме приютиш…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me