uFeel.me
Мечта си ти
Автор: kote_tr,  26 юни 2011 г. в 00:14 ч.
прочити: 235
Мечта си ти за мен, която 

нося всеки ден в мен.

В сърцето ми огън

гори щом до мен си ти.



Страст, любов и гняв изпитвам

към тебе аз. Светлини в 

очите ми блестят щом

за миг те зърна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me