uFeel.me
Мечта на екс
Автор: idan,  9 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 329
Малка коледна
елхичка,
среднощна
сребърна горичка.

Ярка коледна
звездичка,
гола зъзнеща
сърничка.

Зимна приказка
звънлива,
от камбанка
се музика излива.

Неземна мечта
полита,
на екс...
изпита!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me