uFeel.me
Мечта (2)
Автор: BogaNaBurqta,  25 януари 2011 г. в 11:50 ч.
прочити: 210

И ето, аз пред теб заставам
с една мечта живееща в мен.
Че искам с теб да съм признавам
и днес, и утре, всеки следващ ден.

Поглед невярващ постоянно те следи,
търси усмивката създаваща мечти.
Лудост е знам да искам това,
но тебе желая тук и сега.

Нищо и никой не може да ме спре
да се боря да спечеля твоето сърце.
Тъй огнено е то сякаш ще ме изгори,
да оживея в този огън моля помогни.

Виж, аз ти давам моята душа
да осветява мрака на деня.
Тя, знай, на теб принадлежи,
мила моя, ти сбъдна моите мечти.

Сега ръка ти давам, за нея се хвани,
по пътя общ да тръгнем при зори.
Да бъда аз до теб ти обещавам,
сърцето си в знак на това ти подарявам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me