uFeel.me
Мъжка песен... любовна...
Автор: мариники,  14 октомври 2011 г. в 10:28 ч.
прочити: 565



Недопита
и жадна песен съм
твоя...любовна...
тъжно омайна, пендарено тежка
за мъжко вино греховно.

Запей я тихо
отпървом с очите...
кладенци пълни с искряща възбуда,
гола и топла да се къпя в тях
до полуда.

А после...
както си знаеш
мъжкото вино изпиваш докрая...
нежна и бяла, нощно греховна
така ще ме помниш...
Мъжка песен...любовна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me