uFeel.me
Мъжете могат ли...?
Автор: Atanasiq,  6 март 2009 г. в 19:40 ч.
прочити: 419
Не ти харесва лулата на мира,


а на войната...


Красавецо, ти знаеш ли къде е пътят на жената,


която с теб говори?


Която ти твърди,


че друг ще и отвори


вратата на любовта, 


не ти...


Ти - желаеше интимно


любовта да оскверниш...


Но вик,


сълзи...


Обидно...


Скочи...


Каза - „... време е да си вървиш...”


„Да, ще вървя...” -


усмихнах се -


„макар разсечена на две,


не ме уби,


не ме разплака,


само ... остана споменът от тебе - Мрака...”


Спомен за поука... на всички хора...


Не бъдете като Яворов и Мина, Лора...


А може Господ да ме е спасил...


Една икона стоеше зад гърба ти закачена...


Нима не е това Богородица със Младенеца? 


Младежът, който кървеше от венеца,


венецът на победата,


Човекът - Бог на мене, бледата...


И дойде със Теб победата...


И сякаш проговори:


„Не бой се, Ние сме със теб,


в него се вселил владетелят на здрача,


Изнасилвачът...


Но ти прости


и бягай, без умора...”


На двора 
пееха първи петли,


имаше хора...


Петлите на новото утро


пееха прощалната песен


на мене и тебе...


А аз тичах


и пак го обичах... 


Но вече като брат,


брат съгрешил,


простила слабостта му,


желаейки му доброто...


Това ... да е споделена любовта,


е шестица от тотото! 


Нали всички в началото обичаме,


нали всички сме добри...?!


А после?! После изричаме...


думи безмилостни, думи зли...


Любовта е любов, когато


е останала непокътната до края на дните ни,


мъжете могат ли докрай да обичат?! Егати...
Чудя се вече...


Могат ли?


 


 


 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me