uFeel.me
Мъжете, които обичах
Автор: liviq-Zdravka,  3 февруари 2009 г. в 14:51 ч.
прочити: 326

Мъжете, които обичах

 

безочливо ме лъгаха в очите.

 

Дробиха сърцевината ми на късове -

 

жива ме ръфаха по пладне.

 

 

 

Изцеждаха нектара на сърцето ми

 

с нищожна купчина измислици.

 

Сиводумно шепнеха „единствена”

 

(непредпазливо с нежност ги нахраних).

 

 

 

Плющяха ме неудържимо с бичове

 

по зажаднялото за обич тяло.

 

Похотливо пиха от недрата ми.

 

(С доверие от извора раздавах).

 

 

 

Предпремиерно крадоха душата ми,

 

да бъда Жулиета, някога... едва ли.

 

И толкова погрешни реплики

 

вместо едно истинско ”Обичам те!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me