uFeel.me
Майка...
Автор: ohne dich f,  15 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 536
Даряваш ме с толкова обич чиста,
както преди говориш ми с усмивка...
Ранявах те безброй пъти,
но ти отново под крилото си ми приюти!

Гледаш ме и казваш - \"вече си жена\",
-а душата мамо скитница още си е тя...
Ходи насам-натам като объркано дете
търси си другарче,а не знае на къде!

Благодаря ти за всяка дума нежна,
благодаря че те има и даваш ми надежда.
Благодаря ти,че моите грешки прости
и най-вярната приятелка остана майко ти!

Ти внасяш стимул и сила в мен,
и хъс за по-добър,по-слънчев ден!
Обичам те с цялата си душа -
мой ангел си ти с разперени крила!!!


Този стих посвещавам на най-обичната
от мен жена - МАЙКА МИ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me