uFeel.me
Малко букетче от рози
Автор: klorans,  26 март 2011 г. в 00:16 ч.
прочити: 222
Събрах в шепи розовия цвят,
който ти срамежливо ми поднесе.
И вдишах неговият аромат
с нотки на любов премесен.
Отрониха се няколко розови листи.
С тях поръсих заспалите си чувства
и любовта ми нежно се разлисти.
Помъчи се срамежливо да се скрие
в ъгълче на моето сърце.
Но почна свят да и се вие
и вече няма как да спре.
Един водовъртеж от чувства,
розов цвят с дъх неповторим.
Ти подари ми рози.
Малък букет, но незабравим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me