uFeel.me
Малко... И много...
Автор: Shanka,  4 май 2010 г. в 12:41 ч.
прочити: 366
Слабостта ми е майка,
а баща ми е грях.
С аромата на лайка
и с пустинния прах
се понасям в ефира,
лека като перце,
в мене всичко прозира -
чак до мойто сърце.
Аз съм чиста надежда
със тринайсет мечти.
Ако някой поглежда,
не, не свалям очи.
Търся кратката обич
и безлунната страст.
Аз съм малко... И много...
до последната част!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me