uFeel.me
Малки Жестове
Автор: juNe,  11 април 2013 г. в 07:47 ч.
прочити: 265
Звънни ù късно през нощта,
не плаши се, че ще я събудиш.
Помогни ù да усети нежността.
Нима можеш нещо да изгубиш?

Подари ù цвете, ей така, без повод.
Зарадвай нея - твоята жена.
Повярвай, за сърцето има довод,
който не разбира ти ума.

Избърши сълзите ù с ръка
след тежък ден или след свада.
Прегърни я силно, не оставяйки следа,
от мъката, която зад гърба ù ръката си протяга.

Бъди до нея, не я оставяй,
щом обичаш я, гордостта си забрави.
Бъди до нея, с нея остарявай.
Сърцето и от болките пази.

На слабост не е проява
да си мил и нежен, но дали
това е сила или вяра,
че някой ден сърце в замяна ще ти подари?




Силата на мъжа не е в това колко силно удря, а колко нежно гали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me