uFeel.me
Малка Магьосница
Автор: Teo,  24 октомври 2012 г. в 22:57 ч.
прочити: 237
Гледам Те със своите молещи очи,
със теб да бъда Аз желая,
и всеки миг ще бликнат и сълзи,
но май единствено ще си мечтая.

Понякога ме искаш-понякога ме мразиш,
а аз към тебе търся пътя непрестанно,
сърцето свое стискаш,но защо го пазиш,
обичай ме,веднъж бъди спонтанна.

Не знаеш колко много ме боли,
искам да те прегръщам и целувам,
душата в мен не спира да кърви,
единствено за теб в съня бленувам.

Можеш ли да си представиш моите копнежи
как ме карат да се будя в пот когато спя,
към теб насочени са всички мои стремежи
за тебе ще се боря докато умра...

Не искам и не мога от теб да се откажа,
към тебе твърде много вече се привързах.
Една история ми позволи да ти разкажа-
как моята душа със твоята обвързах..

Но зная истината тъжна винаги ще е една-
аз ще страдам и ще моля ти да ме спасиш,
ще търся в тебе любовта във вечността,
но може би едва ли някога ще се решиш..

Едно те моля винаги да помниш,
от тебе няма аз да се откажа, знай,
когато ти е тежко за мене да си спомниш-
ще те чакам в мрака до сетния си край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me