uFeel.me
Мълчи
Автор: beibi,  2 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 399
Ти,виждал ли си
лице в лице любовта,
колко твърдоглава и
романтична може да е тя.

Докоснат ли си някога
от тази стрела,знаеш ли
как може да отнеме
сърцето ти тя.

Ти,виждал ли си
падаща звезда,
как бавно угасва в нощта.
Ти виждал ли си
наранена душа,
умираща бавно сама.

Мълчи,не ме питай нищо ти,
въпросите днес задавам аз.
Мълчи,
само нежно с ръка ме погали,
когато усетиш,
че в съня си проплаквам,
и тихо,тихо ме утеши.

Мълчи,
мълчи не ме питай нищо сега,
просто пожелай ми утре
да не съм сама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me