uFeel.me
Мълчанието понякога е злато.
Автор: pain_,  13 април 2013 г. в 19:08 ч.
прочити: 179
Беше ден - от най-студените, 
ала пламък пареше в моето сърце, 
да ти кажа, че обичам те - не трябваше 
защото ти обърна гръб на моето жадуващо лице. 

\"Мълчанието понякога е злато.\" 
Разбрах го чак когато ти при мене не дойде. 
И да викам, чупя, плача, 
времето надали ще спре. 

Сега стоя на пода - мрачна. 
Може би и от болка ще почна да се влача. 
Мислех си за теб и мен, 
нима за тебе е проблем? 

Чувства показваше ми ти, 
но явно били са плод на моите мечти. 

И с трепереща ръка разресвам си косата 
слагам си перо - от онези на съдбата. 

И да плача няма смисъл май, 
вече е решено - без теб ще съм докрай...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me