uFeel.me
Мълчание
Автор: ash_of_rose,  20 ноември 2008 г. в 14:35 ч.
прочити: 344

Мълчим или говорим празни думи
Обсебени от чувство за вина.
Не си признаваме! А помежду ни
Издига се стена от суета

Защо така издига се стената
Прекъсвайки съвместния ни път?
В кого от двамата е днес вината
И за кого за прошка е реда?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me