uFeel.me
Мълчание
Автор: sisonykaloto,  30 ноември 2012 г. в 22:02 ч.
прочити: 246
Няма какво да си кажем със теб,
мълчание само остана.
Вечно със нещо ти все си зает,
да ме обичаш отдавна престана.

Няма ги вече онези очи,
дето влюбено гледаха в мене.
Любовта ни и тя само мълчи,
дали за раздяла е време?

Устни за обич не шепнат слова,
и клетвите „вечно съм твой”. 
Преди ме докосваше нежно с ръка,
сега не намирам покой.

Няма какво да си кажем със теб,
дали за раздяла е време?
Ще продължим ли двама напред
или всеки своя път ще поеме?

30.12.2012г. Силвия Даракчиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me