uFeel.me
Мълчание
Автор: sandraaleksieva,  13 януари 2012 г. в 00:55 ч.
прочити: 254

За тебе пулсът ми се ускоряваше,
а устните трепереха от страх,
че нещо силно се задаваше,
а след него ще остане прах. 

Ти днес си тук, а утре ще те няма.
Илюзия и истина, но все едно,
каквото и да кажеш, ще съм няма
за всичко наше дето е било.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me