uFeel.me
Мълчание
Автор: chvassilev,  7 юли 2011 г. в 10:35 ч.
прочити: 242
Мълчим... но чувствата говорят.
Прозират от завесите на стаята,
прегръщат ни усмихнати и спорят,
запомнили копнежа и омаята.

Напомнят ни - за босите ни нощи,
в които с теб отпивахме от лятото,
за тръпките, за първите ни срещи,
в които преоткривахме най-святото...

Напомнят ни за тихите ни улици,
измити от дъжда и нежно сгушени,
за хилядите изживяни страници,
прочетени от времето заслушано...

...във ритъма на нежната ни песен,
с която преминавахме годините
и в звуците на приказната есен,
родени от душата на картините...

Мълчим... а спомените, като капчици,
избягали от взора на пазачите,
търкулват се по невидими бръчици
и сгушени заспиват - под клепачите...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me