uFeel.me
Мълчаливо
Автор: nella_gold,  29 септември 2011 г. в 07:50 ч.
прочити: 383

Не съм ти обещавала любов, нали?!

Раздиплям в тебе само

недомлъвки.

Мълчанието толкова боли.

А сън ли е,

или... ще мръкне?!

Не съм ти обещавала лъжи.

Нахвърлям някакви измислени

безумства.

А зная – от мълчание боли.

Дори не знаеш

как не може в теб да съмне...

Не съм ти обещавала сълзи.

Прехвърлям мислите си  -

птици лекокрили.

Когато умориш се от лъжи,

върни се.

Просто прегърни ме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me