uFeel.me
Мълчалива любов
Автор: bobig,  9 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Мълчиш. А аз говоря много.
Мълчиш. А аз изпитвам страх,
че мълчешком ми казваш "сбогом".
Мълчиш. А аз говоря пак...
Обичаш ме без думи, мълчаливо.
Обичаш ме с очи, с душа, с ръце.
Дори когато си отиваме -
остават пак сърце в сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me