uFeel.me
Магия
Автор: kateto,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 456
Още в онзи тайнствен ден
от дявола съм призована
за теб да бъда прикована-
да сме с тебе вечно двама
и да плуваме безкрайно в океана-
в океана на една магия,
пленила всичко в теб и мен
и разнасяща любов навред,
но под влияние на някой Бог
ти заспа в сън дълбок,
защото магия зла ти той направи
и в гроба зловещ тебе изпрати.
И това безкрайно много боли,
защото сещаш ли се ти,
че без теб огън няма да гори,
а страшното е,че може и да не пламти.
И това остана ми сега:
от теб спомените топли,
а от мен горещи вопли.
Зная, че не мога със сълзи да те върна
и за миг поне да те прегърна-
утехата ми е само една-
с теб да бъда в съня
или да ходя на гроба студен
всеки божи ден,
докато не бъдеш пак със мен!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me