uFeel.me
МУЗИКАТА КРАСИВА
Автор: idan,  24 юли 2009 г. в 07:59 ч.
прочити: 221

Очите притваря,
мисълта будна държи,
мечтите окриля,
любимият образ кръжи.

Музиката красива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me