uFeel.me
МРАЧНО
Автор: ivoni,  24 ноември 2010 г. в 16:40 ч.
прочити: 263
Тъмно и мрачно е вън,
и в душата тъгата горчи.
Всичко искам да е само сън,
и от радост да са мойте сълзи.

Но всичко се оказа измама.
Аз съм отново сама.
Ти си далече и няма,
болката ми да чуеш сега.

Ще викам силно и смело,
гласа ми да чуеш в ноща.
Мойта обич до теб да достигне,
да те гали кат на славей гласа.

Имам нужда да бъдеш до мене,
да имаме общи мечти.
Имам нужда да зная че също,
ме обичаш както преди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me