uFeel.me
МОЖЕШ ЛИ...?
Автор: eva1igrata,  18 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 501

Можеш ли за мен

без думи да говориш,

можеш ли за мен

с вятъра да спориш,

можеш ли за мен

с усмивка да рисуваш

и пак за мен

без сън да ме сънуваш?

Можеш ли? А искаш ли?

Искаш ли за мен

на дявола да служиш,

искаш ли за мен

в съня си да се губиш,

искаш ли за мен

морета да преплуваш

и пак за мен

дълго да будуваш?

Искаш ли? А трябва ли...?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me