uFeel.me
МОЯТА СЪДБА***
Автор: linapaint,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 737
Все на някъде вървя,
но без посока в нощта
Спира ме жена и иска да предскаже,
моята съдба !
Какво ли знае !
Може ли тя, сърцето ми да разбере,
че е винаги на две!
Обичат ме - не ме обичат?
Кой ли е мъжът - скътан в цялото сърце?
В двете половинки да е той събран
и една без друга - те да не могат!
Все на някъде вървя,
но без посока - дори и през деня!
Няма я жената от нощта - да предскаже,
моята съдба!
На кръстопът съм,
а и ангел ме зове,
но посоката не казва!
Ах... какъв живот!
Сега на къде?
Без посока да летя!
Може би е по добре
в небесата като волна птица!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me